Tanulóknak

Kedves Tanuló!

Üdvözlünk a Kepzesek.hu oldalán!

A Kepzesek.hu célja, hogy bemutassa a Weboldalt látogatók számára a Magyarországon fellelhető összes fontos és érdekes képzést, oktatást, tanfolyamot, elősegítse a helyben, időben és tematikában legmegfelelőbb képzés kiválasztását, megkönnyítse a képző intézmények ajánlatainak az összehasonlíthatóságát, biztosítsa a legkedvezőbb feltételeket a képzésre/oktatásra/tanfolyamra való jelentkezéshez.

Összehozzuk a Tanulót a képzővel, a képzőt pedig a Tanulóval. A tanulni vágyókat valós értékelésekkel segítjük, hogy megtalálják azt a képzési szolgáltatást, amire szükségük van. A magántanároktól az OKJ és nyelvi képzéseken át a tréningekig minden megtalálható, és a kínálat folyamatosan bővül.

Az elérhető képzéseket a számodra fontos szempontok alapján rendezheted, összehasonlíthatod egymással, részletes információkat találhatsz a képző intézményekről.

Gyorsan, kényelmesen, online jelentkezhetsz a kiválasztott képzésre, ugyanolyan vagy kedvezőbb feltételekkel, mint az intézménynél közvetlenül.

ÁRGARANCIA

A Kepzesek.hu partnerei szerződésben vállalják, hogy a weboldalon a legkedvezőbb árat és a legnagyobb elérhető kedvezményeket biztosítják a tanfolyamok díjából. Sőt, ezen felül egyedi kedvezményt is biztosíthatnak a képzéseikhez, amely kedvezmények kizárólagosan a Kepzesek.hu közösségének nyújtanak. Amennyiben mégis kedvezőbb ajánlatot találsz ugyanarra a képzésre ugyanannál az intézménynél, akkor a különbséget visszatérítjük, illetve természetesen elállhatsz a jelentkezéstől.

A gyors regisztrációt követően online jelentkezhetsz a kiválasztott képzésre, egyszerűen online vagy átutalással kifizetheted a képzés első részletét, ezzel máris biztosítottad a részvételed a képzésen és biztos lehetsz benne, hogy a lehető legkedvezményesebb árat fizeted a képzésért.

A jelentkezésed által részt vehetsz különböző nyereményjátékainkban, ahol nagy értékű nyeremények várnak Rád, emellett elsők közt értesülhetsz a legfrissebb változásokról, tanfolyamokról.

Az oldalunkon csak megbízható képző intézmények ajánlatait tüntetjük fel, de bármilyen visszajelzést a szolgáltatással kapcsolatosan szívesen fogadunk.

Fontos, hogy a Kepzesek.hu nem végez semmilyen oktatási vagy felnőttképzési tevékenységet, kizárólag a képzéseket rendszerezi, népszerűsíti. A tanulók minden esetben az adott képző intézménnyel kötnek felnőttképzési szerződést.

 

HAZSZNOS TIPPEK

 • Mi a célod?

Ha munkakeresés, munkahelyváltás, szakmai előrelépés érdekében szeretnéd képezni magad, akkor a szakmát vagy elismert bizonyítványt adó képzéseket részesítsd előnyben

Ha az érdeklődésed inkább hobbi jellegű vagy belső indíttatású, akkor a végzettség kevésbé fontos szempont

 • Fontos a  képzések jelentkezési (bemeneti) feltételeire figyelni, csak olyan képzésre jelentkezz, amely jelentkezési feltételeinek megfelelsz (iskolai végzettség, előképzettség stb.)
 • Csak olyan kedvezményeket jelölj be, amelyekre jogosult vagy, mert ezeket az oktatási intézmények minden esetben ellenőrzik
 • Csak olyan időtartamú és időbeosztású képzésre jelentkezz, amit végig tudsz majd csinálni és nem ütközik egyéb fontos teendőiddel, belefér a napirendedbe
 • Azt a képzési helyszínt válaszd, amelyik számodra ideális az odajutás/parkolás/egyéb egyedi szempontjaid alapján
 • Jelentkezés előtt nézd meg, hogy a többi tanuló hogyan értékelte az adott intézmény tanfolyamait
 • Figyelj oda a képzések árazásánál, mert az ár tartalma oktatási intézményenként (sőt, akár OKJ tanfolyamonként is) eltérő lehet, és nem minden esetben tartalmazza az összes felmerülő költséget (Pl.: anyagköltség, eszközök, jegyzetek, vizsgadíj, stb). Ezek a költségek külön is felszámításra kerülhetnek a képző intézmény által.
 • A helyedet azonnal biztosíthatod a képzésre, ha jelentkezéskor az online fizetést választod – ebben az esetben nem maradsz le például a másnapig élő „korai jelentkezők” kedvezményről sem (sok esetben a képző intézmények nagyobb kedvezményeket biztosítanak, amennyiben az online jelentkezés jóval a tanfolyam indulása előtt megtörténik)
 • Ugyanarra a képzésre csak egy intézménynél jelentkezz, és várd meg amíg a képző intézmény visszaigazolja a jelentkezésed!
 • Ha nem találsz az egyedi igényeidnek (helyben, tematikában, időbeosztásban, stb) megfelelő képzést, küldj nekünk egy üzenetet és mi keresünk Neked megfelelő ajánlatokat. Ha épp nincs ilyen, akkor a partnereinknek ezt jelezzük és amennyiben később indítanak ilyen képzést, jelezzük Neked
 • Cég nevében keresel képzést a kollégáidnak vagy beosztottjaidnak? Nálunk lehetőség van egy gyorsan kitölthető árajánlatkérési sablonnal a képző intézmények gyors megversenyeztetésére, így az igényelt helyszínen, a kért időpontokban és időtartamban, egyedi igényeknek megfelelő tematikában tud megvalósulni az oktatás