Rólunk

RÓLUNK

-      www.kepzesek.hu -

Kik vagyunk?

A Kepzesek.hu célja, hogy bemutassa a Weboldalt látogatók számára a Magyarországon fellelhető összes fontos és érdekes képzést, oktatást, tanfolyamot, elősegítse a helyben, időben és tematikában legmegfelelőbb képzés kiválasztását, megkönnyítse a képző intézmények ajánlatainak az összehasonlíthatóságát, biztosítsa a legkedvezőbb feltételeket a képzésre/oktatásra/tanfolyamra való jelentkezéshez.

Összehozzuk a Tanulót a képzővel, a képzőt pedig a Tanulóval. A tanulni vágyókat valós értékelésekkel segítjük, hogy megtalálják azt a képzési szolgáltatást, amire szükségük van. A magántanároktól az OKJ és nyelvi képzéseken át a tréningekig minden megtalálható.

A Tanulók mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk, hogy a képző intézmények igényeit is kielégítsük és megtaláljuk a számukra fontos Tanulókat, lehetővé tegyük a kapacitáskihasználtság növelését és elősegítsük új képzési helyszínek létrehozását.

 

Miben nyújt újat a Képzések.hu?

A képző intézmény és a tanuló számára is kölcsönösen előnyös együttműködést közvetítünk. Gyors és hatékony keresési lehetőséggel több képzés közül választhat a Felhasználó, amelyek az ő feltételei mellett relevánsak lehetnek. Mindezt úgy, hogy garantáljuk számára a legkedvezőbb árat és gyors, online jelentkezési lehetőséget biztosítunk.

Olyan dolgot szeretnénk alkotni, amely hatással van az emberek életére, amely segíti az összes olyan tanulni vágyót, aki minél szélesebb körből szeretné kiválasztani azt a számára legmegfelelőbb képzést/oktatást/tanfolyamot, amely által előre tud lépni egyet.

A valós Tanulói értékelések által nem csak a képzést keresőket szeretnénk segíteni a döntésükben, hogy a számukra legjobb ajánlatot válasszák, hanem egyúttal a képzést nyújtó intézményeknek is szeretnénk segíteni, hogy a visszajelzések alapján a megfelelő irányban fejleszteni tudják szolgáltatásaikat.

A potenciális tanulók egyéni igényeinek gyűjtésével és rendszerezésével segíteni szeretnénk a képző intézményeknek, hogy helyben, időben és tematikában olyan új ajánlatokat alakíthassanak ki, amelyekre tényleges igény mutatkozik.

 

Céljaink

Célunk, hogy független szereplőként a hazai oktatási intézmények és egyéb tanulási, képzési, továbbképzési lehetőségek minél szélesebb kínálatát tegyük elérhetővé és összehasonlíthatóvá a tanulni vágyók számára.

Célunk, hogy egy-egy érdekes képzés bemutatásával olyanok figyelmét is felhívjuk a (tovább)tanulás fontosságára, akik egyébként nem tervezik azt, holott a foglalkozásukból és/vagy körülményeikből adódóan az előrelépési lehetőséget biztosítana számukra.

Célunk, hogy mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy napjainkban szinte minden területen fontos az élethosszig való tanulás, ha lépést akarunk tartani a gyorsan változó környezettel és nem akarjuk, hogy lemaradjunk a versenyben.