Intézményeknek

Kedves Intézményvezető!

Üdvözlünk a Kepzesek.hu oldalán!

A Kepzesek.hu célja, hogy bemutassa a Weboldalt látogatók számára a Magyarországon fellelhető összes fontos és érdekes képzést, oktatást, tanfolyamot, elősegítse a helyben, időben és tematikában legmegfelelőbb képzés kiválasztását, megkönnyítse a képző intézmények ajánlatainak az összehasonlíthatóságát, biztosítsa a legkedvezőbb feltételeket a képzésre/oktatásra/tanfolyamra való jelentkezéshez.

A Kepzesek.hu-t olyan magánszemélyek alapították, akik korábban felnőttképzésben tevékenykedtek és szívügyüknek tekintik a magyarországi felnőttképzést és annak előmozdítását.

Az oldalon olyan képzők ajánlatait várjuk, akik megbízhatóan folytatják az oktatási tevékenységet és kiemelkedő szakmaiságukkal a Kepzesek.hu hírnevéhez is hozzájárulnak.

Összehozzuk a Tanulót a képzővel, a képzőt pedig a Tanulóval. A tanulni vágyókat valós értékelésekkel segítjük, hogy megtalálják azt a képzési szolgáltatást, amire szükségük van. A magántanároktól az OKJ és nyelvi képzéseken át a tréningekig minden megtalálható.

A Tanulók mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk, hogy a képző intézmények igényeit is kielégítsük és megtaláljuk a számukra fontos Tanulókat, lehetővé tegyük a kapacitáskihasználtság növelését és elősegítsük új képzési helyszínek létrehozását.

A képző intézmény és a tanuló számára is kölcsönösen előnyös együttműködést közvetítünk. Gyors és hatékony keresési lehetőséggel több képzés közül választhat a Felhasználó, amelyek az ő feltételei mellett relevánsak lehetnek. Mindezt úgy, hogy garantáljuk számára a legkedvezőbb árat és gyors, online jelentkezési lehetőséget biztosítunk.

A potenciális tanulók egyéni igényeinek gyűjtésével és rendszerezésével segíteni szeretnénk a képző intézményeknek, hogy helyben, időben és tematikában olyan új ajánlatokat alakíthassanak ki, amelyekre tényleges igény mutatkozik.

Céljaink

Célunk, hogy független szereplőként a hazai oktatási intézmények és egyéb tanulási, képzési, továbbképzési lehetőségek minél szélesebb kínálatát tegyük elérhetővé és összehasonlíthatóvá a tanulni vágyók számára.

Célunk, hogy egy-egy érdekes képzés bemutatásával olyanok figyelmét is felhívjuk a (tovább)tanulás fontosságára, akik egyébként nem tervezik azt, holott a foglalkozásukból és/vagy körülményeikből adódóan az előrelépési lehetőséget biztosítana számukra.

Célunk, hogy mindenki figyelmét felhívjuk arra, hogy napjainkban szinte minden területen fontos az élethosszig való tanulás, ha lépést akarunk tartani a gyorsan változó környezettel és nem akarjuk, hogy lemaradjunk a versenyben.

 

Miért érdemes minket választani?

 • A regisztráció és a napi több ezer látogatónak történő megjelenés teljesen ingyenes
 • Az újonnan regisztrált képző intézmények az első hónapban a Kepzesek.hu főoldalán kiemelt hirdetéssel jelenhetnek meg ingyenesen
 • Online, telefonos és e-mail ügyfélszolgálatot biztosítunk a tanulók és a partnereink részére is
 • A képzési ajánlatokat ingyenesen, folyamatosan publikáljuk és hirdetjük online és offline csatornákon
 • A Kepzesek.hu csapata vállalja a képző intézmények marketing kampányának megtervezését és lebonyolítását, akár annak közös finanszírozása mellett is, így a partner lényegesen csökkentheti marketing költségeit úgy, hogy eközben emelkedni fog a tanulói jelentkezések száma
 • Csapatunk segít az intézményi profil és a képzések feltöltésében
 • Letisztult formavilág és egyszerű keresés segíti a tanulókat, hogy könnyen és gyorsan eljussanak a nekik leginkább megfelelő képzéshez
 • A Kepzesek.hu a valós tanulói visszajelzések alapján egy minőségi ajánlást ad partnereinek, melyet a képző cég elhelyezhet honlapján, ezzel is bizalmat keltve a tanulókban
 • A Kepzesek.hu havonta 50.000 példányban kiadja a partnerei ajánlatait egy ingyenes kiadványban, mely országos terjesztésű.** Ehhez a szolgáltatáshoz minden esetben egyedi megállapodás szükséges
 • A Kepzesek.hu Magyarország egész területén jelen van, és hirdetéseivel potenciálisan több tízezer tanulóhoz juthat el ingyen, gyorsan és könnyedén
 • A képző intézmény csak a pluszbevételei után fizet jutalékot (A Kepzesek.hu felé csak a weblapon keresztül sikeresen jelentkező és a képző intézmény által visszaigazolt tanulók kapcsán áll fenn jutalékfizetési kötelezettség)
 • A képző intézmény kedvezményesen (garantált legjobb áron) szerezheti be az amerikai InFocus oktatástechnikai termékeit: „normál” és rövid vetítési távolságú projektorok, interaktív táblák, érintőkijelzős csoportmunkát támogató eszközök és mindezek kiegészítői). A garantált legjobb ár mellett minden partnerünk plusz egy év helyszíni garanciát kap ingyen az InFocus termékekre.

Fontos, hogy a Kepzesek.hu nem végez semmilyen felnőttképzési tevékenységet, kizárólag a képzéseket rendszerezi, népszerűsíti. A tanulók minden esetben az adott képző intézménnyel kötnek felnőttképzési szerződést.